Тенденции за сватбени покани 2020.

Вече сте сгодени и сте определили дата за сватба през 2020 г. Започвайки подготовката на вашата сватба има множество детайли,  които да изберете и комбинирате за да постигнете перфектната визия на вашето сватбено тържество. Един от първите елементи за които трябва да помислите са вашите сватбени покани.

Основна цел на поканите е къде и кога ще се проведе събитието, но също така трябва да намеква за вашата сватбена естетика и да отразява ежедневната ви личност.

Избарът на покани е много повече от това да изберете хартия, шрифт или дизайн. Вашите сватбени покани 2020  – изработени със стил и вкус до най-малкия детайл,  могат да накарат гостите ви да се почувстват специални и да им подскажат какъв стил и тема ще имате в големия ден.

По същество стилът на покани е съобразен с тона на цялото събитие. Пренася се и в други важни сватбени елементи, като аксесоари, тейбъл карти, менюта и др., и помага да добавите последователно и луксозно усещане към цялостната визия на тържеството.

Възможностите за избор на стил на покани са повече от всякога – от ръчно изработени, акварелни до типография и флорални дизайни.  За това разберете кои са най-актуалните тенденции при сватбените покани за сезон 2020. Кои тенденции ще се пренесат в новото десетилетие и кои ще се запазят?

Акварел

Акварелът ще продължи да ни впечатлява и през сезон 2020 със своята романтична визия, олекотени линии и цветове. Тези нотки на мекота могат да бъдат постигнати само с акварел. Артистични и елегантни,  акварелните дизайни на покани са чудесен начин да въведете цветовата схема в печатните материали и други сватбени елементи.

 

Паус или Vellum

Паусът – полупрозрачна хартия, популярна и често използвана за вложки за покани, ще продължи да се развива през сезон 2020. Независимо от вашия стил или бюджет, тази хартия е лесен  начин да добавите текстура и визуален ефект към вашите сватбени покани. Паусът има модерна визия и изглежда зашеметяващо, когато е комбиниран с восъчни печати, акварелни  цветя или бохемска зеленина. Печат със златно или сребърно метално фолио ще придадат допълнителен ефект и текстура на поканите.

Покана Чар

Покана Чар

Восъчен печат

Восъчният печат си остава елегантен и предпочитан довършителен детайл и за сватбени покани 2020. Поставен като акцент върху покани или пликове за покани, восъчният печат им придава оригинален и цялостен облик. Особено популярни са златен и сребърен восък, но много често се използва и класическия червен восък. Използването на восъчни печати в дизайна на сватбени покани дава възможност за добавяне на персонализирани детайли и придава класически стил съчетан с модерна визия.

Покани Ловли - лилаво

Покани Ловли – лилаво

 

Акрилни покани

Все повече младоженци избират нестандартни материали за своите покани. Акрилът става все по-популярен и предпочитан материал. Прозрачните покани ни впечатляват с ясна и изискана визия, която носи усещане за лукс. Лесно се персонализира с монограми, акрилни цветя или геомитрични рамки около текста. Чудесно се комбинират с цветен плик, паус, восъчен печат, а за по-специален изглед могат да бъдат поднесени в кутия. Добавете елементи от акрил  в декорацията на вашето сватбено тържество, като меню, номера за маси или разпределително табло за настаняване на гостите и ще имате идна наистина впечатляваща и модерна сватба.

Блясък и текстура в сватбените покани

Златни или сребърни обложки, блестящи текстури, брокат или печат с метални фолиа ще внесат настроение и усещане за лукс и романтика. Стил, който със сигурност ще направи впечатление ако го приложите на сватбата си.

 

Покана Класик - акварел

Покана Класик – акварел

Геометрични фигури , флорални елементи и зеленина

В последните години тези детайли се наложиха като предпочитана визия за дизайн на сватбени покани. Тази тенденция ще продължим да виждаме и през сезон 2020. Съчетание на изчистени линии, фини контури, флорални елементи и стилизирани клонки са характерни за този вид покани. Независимо дали се стремите към поразителни рамки или стилизирани фигури, тези покани са чудесен избор за модерна сватба.

Покани Изабела - зелено. Сватбени покани 2020

Покани Изабела – зелено

Има много детайли с които да съобразите избора си. Ако сте решили да работите със сватбена агенция, независимо дали вашата сватба ще бъде класическа, модерна или градинска, ние като професионалисти ще ви дадем някои актуални насоки. Ще ви помогнем в избора на стил за цветове, текстури и текстове, както и цялостната декорация, които да отразяват същността на сватбата за която мечтаете.

Ако сте открили вашият стил и предпочитана визия в Тенденцииите за сватбени покани 2020, които сме ви педставили свържете се с нас и ние ще ви помогнем да намерите идеалните покани за вашия специален ден!

Добави коментар