Тенденции за сватбени покани 2019 г.

Тенденции за сватбени покани 2019. Вече сте сгодени и ви предстои да започнете с организиране на сватбеното ви тържество. Сега е моментът да изберете своите сватбени покани.

Но как да изберете перфектните покани, с които да впечатлите своите гости?! Все пак те са първият детайл, който гостите на всяка сватба виждат, те отразяват темата на цялото празнично събитие и са заявка за това, какво да очакват вашите гости.

Изненадайте ги приятно, като им поднесете красиви покани, които да запазят за спомен от сватбата ви, като своеобразни сватбени подаръци.

Лазерно изрязани дантелени покани за сватба

И тази година актуални и харесвани си остават лазерно или ръчно изрязаните покани с ефирни дантелени мотиви. Тези ажурни елементи ще внесат много романтика и класически стил с ретро привкус.

Покана Мелъди Дантелена сватбена покана, ръчно изрязана.

Покана Мелъди
Дантелена сватбена покана, ръчно изрязана.

Покани за сватба с акварелни цветя

Друга тенденция при сватбени покани за 2019 г. са ръчно рисуваните или така наречените акварелни мотиви. Дизайнът с акварелни цветни принтове е прекрасен и романтичен акцент в поканите за сватба. Те могат да бъдат оригинални илюстрации с красиви цветя, които да използвате за вдъхновение за Вашата сватбена тема. Илюстрациите имат и друго предимство –  може да ги включите и в други елементи, като тейбъл карти, менюта и аксесоари. Така ще получите завършена визия за целия сватбен декор.

Сватбени покани Гардения - бордо. Луксозна покана тип папка с принт от акварелни цветя.

Сватбени покани Гардения

Сватбени покани с восъчен печат.

Поставен върху сватбената покана или върху плик за покана, восъчният печат придава класически стил.Съчетани с модерна визия е стилен и ярък акцент, които впечатлява и създава оригинален и цялостен облик на поканите. Използването на восъчни печати в дизайна на сватбените покани, дава възможност за добавяне на персонализирани детайли, като монограми.

Покани за сватба с брокатен ефект.

Една модерна визия за сватбени покани с много блясък и елегантност.

Покана Брилянтин  Ръчно изработена луксозна покана тип  папка

Покана Брилянтин
Има толкова детайли с които да съобразите избора си. Но като за начало, определете стила на своята сватбата, класическа, модерна, градинска и т.н.

След това вземете под внимание цветове, текстури и текстове за покани, както и цялостната декорация.

Ако все още се колебаете в избора си, тук ще ви дадем някои актуални насоки.

Обърнете им внимание, може да намерите идеалните покани за вашия специален ден!

И ето Вие имате Топ Тенденции, които ще бъдат водещи  на стила на покани за сватба  за тази и следваща година. 

Ако харесате,  която и да е от Тенденциите, които сме изброили, и те съответстват на вашата сватбена тема или лична визия свържете с нас, и ние ще ви помогнем да изпълните визията си по-правилния начин за Вашите сватбени покани  2019г.

Добави коментар