Няколко думи за нас...
ЕТ``Радекор`` е създадена през 2006 г.  През 2020г. учредихме ``РАДЕКОР НОВА 78`` ЕООД. Притежаваме над десет годишен професионален опит в аранжирането , украсата и изработване на сватбени покани и аксесоари . През всички тези години сме се утвърдили в бранша и сме се доказали ,че украсата на сватби и тържества е нашето призвание. Работим с висококачествени материали съобразени с най-новите тенденции. Ние сме актуални, модерни и в крак с времето, за да сме сигурни, че нашите клиенти получават най-доброто.
.jpg
Управител
Радка Камчева

Сватбена агенция Радекор – общи условия за поръчване и ползване на услуги.

Как да поръчате

Изберете модел на покани, аксесоари или друг продукт, който желаете да поръчате. Всички продукти са ръчно изработени, показаните цветове са примерни и могат да бъдат променяни по ваше желание, съобразени със сватбената ви тема. Заявете количество за всеки артикул. Минимално количество за поръчка на покани, подаръци за гости, плейс  карти – 20 бр. Нашият съвет е да добавите няколко резервни броя допълнително. При поръчка на една бройка покана, преди или след издадена вече поръчка, се таксува като мостра – 5.00  лв./бр. (Не важи за покани с кутии). Изберете текст от примерните ни варианти или ни изпратете свои собствени. Като преди това, моля проверявайте ги внимателно за правописни грешки, правилно изписани имена,  дата и часове. Не носим отговорност за грешки в изпратени от вас текстове.   При вече направен печат,  корекцията е за ваша сметка. Посочете номер или име на шрифт от показаните примерни варианти. След като получим вашата заявка ще ви изпратим файл с оформения текст за одобрение.

 Цени

Цените на артикулите в каталога са крайни, в български лева и се отнасят за един брой. В цената на покани, плейс карти, номера за маси е включено надписване с черен цвят. За цветен печат се доплаща – 0,40 лв./бр. допълнително. Няма оскъпяване за текстове до 3 бр. (например за гости, кумове и родители). За всеки следващ текст се заплаща по 2.00 лв./бр. Перлени пликове за поканите се поръчват и заплащат допълнително – 0,70 – 1.10 лв./бр. Ако не сте сигурни в цветовете от снимките и желаете промяна в цветовете на даден модел, можем да ви изготвим мостра с примерен текст – 5,00 лв./бр. Мостри на покани с кутии, подаръци и аксесоари не се предлагат. radekor.com си запазва правото да променя цените в каталога без предупреждение.

Плащане

При ангажимент и сключване на договор за услуги свързани с организация и декорация на тържества е необходимо да  направите авансово плащане в размер на 30% от стойността на услугата. Артикулите (покани, аксесоари и др.) се заплащат при получаване на поръчката.

Данни за плащане по банков път: “РАДЕКОР НОВА 78” ЕООД  /  BG72UBBS80021098773640   /  ВIC:  UBBSBGSF    /  Обединена българска банка

За поръчки на изложените артикули в сайта може да заплатите и по още два начина :

  • на място в нашия офис тук
  • с наложен платеж (заплащане при доставка с фирма Еконт Експрес или Спиди)
Отстъпки

За покани до 80 бр. цената е непроменена

– над 80 бр. – 5%

– над 120 бр. – 10%

– над 250 бр. – 15%

При поръчка на специални покани с  кутии ( напр. за кумове и родители) заедно с покани за гости, ползвате 10% отстъпка от цената на специалните покани. При поръчка на подаръци за гости при вече поръчани покани -10% отстъпка от цената на подаръците.

Срокове за изработка

Изработването на потвърдена поръчка отнема от 7 до 10 работни дни, в зависимост от количеството, сложността на модела и натовареността ни в този период.

Получаване и доставка

За клиентите ни от гр. Пловдив, готовите поръчки се получават на място . А за всички останали, които нямат възможност да ни посетят на място, изпращаме с куриерска фирма Еконт експрес или Спиди.

Доставката е за сметка на получателя, като нейната стойност се определя от килограмите и наложения платеж.

Връщане и рекламация

Всички артикули в нашия онлайн каталог се изработват по индивидуална поръчка и са персонализирани, за това те не подлежат на връщане ( чл. 55, ал. 2, т.3 от закона за защита на потребителите.(ЗЗП)).

При отказ от вече потвърдена поръчка, предплатената сума не се възстановява.

Авторско право

Всички ръчно изработени артикули, както и снимките на които са представени са авторски и са собственост на “РАДЕКОР НОВА 78” ЕООД и са защитени със закон за авторското право и сродните му права. Не се разрешава използването, копирането или преработката им, с цел търговска дейност, без посочване на източника и без изричното съгласие на radekor.com  Радекор запазва правото си да представя и използва всички новосъздадени по индивидуален проект артикули.